Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

 • Tipul înregistrării: Organizație
  Organizație/Agenție: Eltenerg SRL
  Adresă: Șoseaua Baldovinești 16, Brăila, 810139, Jud. Brăila, România, Tel. 0239 619 546 ; 074 560 0650, Fax 0239 613 920
  Disponibil la: https://braila.cylex.ro/firma/eltenerg+srl-786426.html (26.11.2019); https://eltenerg.ro/;
  Descriere: ELTENERG S.R.L. produce automatizări industriale şi modernizări pentru utilaje industriale şi linii de fabricaţie, asigurând toate etapele ciclului de fabricaţie: cercetare, proiectare, programare software, execuţie, montaj, punere în funcţiune, service în perioada de garanţie şi post-garanţie. Lucrări proiectate şi executate de specialiştii noştri : - Staţii de betoane; - Staţii de concasare şi sortare; - Staţii de mixturi asfaltice; - Staţii de ecologizare a pământului infestat cu reziduuri petroliere; - Incineratoare cu sisteme de cogenerare; - Instalaţii de sudare a liniilor de cale ferată; - Echipamente pentru încălzirea inductivă a băilor de zincare termică; - Compensarea energiei reactive; - Fabrici de prefabricate, B.C.A., cărămidă, pavele, ţigle; - Fabrici de zahăr, ulei; - Laminoare la cald şi la rece; - Staţii de epurare a apei; - Fluxuri tehnologice de încărcare-descărcare-înmagazinare în porturi; - Macarale portuare şi de cheu.
  Note biografice sau istorice: Societatea ELTENERG S.R.L. Brăila, înfiinţată în 2009, a preluat întreg domeniul de activitate și echipa de profesioniști a societăţii ELIND S.A. Brăila, înființată în 1993. ELTENERG continuă o tradiție de peste 25 ani în producerea de automatizări industriale și modernizări pentru utilaje industriale și linii de fabricație, asigurând toate etapele aferente ciclului de fabricaţie: cercetare, proiectare, programare soft, SCADA, execuţie, montaj, punere în funcţiune şi service atât în perioada de garanţie cât şi în post garanţie.
  Subiect: automatizare
  Subiect: instalaţii electrice
  Subiect: echipamente
  Subiect: informație comunitară
  Nume colectivitate în legătură: Eltenerg SRL
Hartă
Address: Lat: Lon:
Vă rugăm să schimbaţi parola