Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Tehnologia produselor din carne
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Oţel, Ioan
    Responsabilitate: dr. Ion Oţel
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 424 p. : fig.; tab. ; 1 f. pl.
    Note: Destinată lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salam de Sibiu, conserve şi semiconserve de carne, lucrătorilor din întreprinderile de profil din Comerţul interior, celor din unităţi agricole socialiste şi cooperatiste care prepară şi comercializează preparate din carne (mezeluri şi afumămături), precum şi produse de tip Gospodina.
    Note: Bibliografie p. 419-423.
    Limba: Română
    Subiect: preparate de carne
    Clasificare: 664.91+637.5
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
256014
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
II9910
1.Normal
La raft
0
256017
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
664/O-88
1.Normal
Împrumutat / Termen de restituire: 26/03/2013 23:59:59
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola