Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Ghidul profesionistului în restauraţie; Ghidul vinurilor : Teste pentru evaluarea cunoştinţelor profesionale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Florea, Constantin, ind. alim.
    Autor alternativ: Bugan, Marian
    Autorul conceptului: Nicolescu, Radu
    Responsabilitate: Constantin Florea, Marian Bugan
    Responsabilitate secundară: Cuvânt înainte: Radu Nicolescu
    Editura: Gemma Print
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2002
    ISBN: 973-85811-5-X
    Descriere: 343 p.
    Limba: Română
    Serie: THR
    Subiect: restaurante. terase
    Subiect: alcool; băuturi alcoolice
    Clasificare: 64.024.3
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
695717
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III21906
1.Normal
La raft
0
695718
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
64/F67
1.Normal
La raft
0
695719
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
64/F67
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola