Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

controlul calităţii

Subiect Tematic: controlul calităţii
Lucrări: 35 lucrari in 34 publicatii in 1 limbi
Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul siguranţei alimentetlor HACCP : produse de patiserie şi cofetarie ^ de: Ionete, Elena; Buhancă, Marioara; Cristea, Adina; Marin, Viorel D.; Stoian, Doris; Ţuşcă, Angelica (Text tipărit)
Controlul tehnic de calitate în industria alimentară de: Constantinescu, Ş.; Grămadă, George (Text tipărit)
Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de panificaţie ^ de: Ionete, Elena; Buhancă, Marioara; Cristea, Adina; Stoian, Doris; Ţuşcă, Angelica (Text tipărit)
Managementul calităţii serviciilor în unităţile sanitare de: Opincaru, Costică; Găleţescu, Emanuel-Mugurel; Imbri, Emilian (Text tipărit)
Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de morărit ^ de: Ionete, Elena; Buhancă, Marioara; Cristea, Adina; Marin, Viorel D.; Stoian, Doris; Ţuşcă, Angelica (Text tipărit)
Popescu [Viorel] vrea eficienţă de: Chisoceanu, Vali (Text tipărit)
Ghidul expertului tehnic de: Grămescu, Ana Maria; Ionescu, Victor (br.) (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola