Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

conserve. conservarea alimentelor

Subiect Tematic: conserve. conservarea alimentelor
Lucrări: 29 lucrari in 28 publicatii in 2 limbi
Conservarea alimentelor prin frig de: Fâciu, Gheorghe; Tampa, I. (Text tipărit)
Controlul calităţii produselor alimentare de origine animală de: Laslo, Cornel; Pop, Flavia (Text tipărit)
Conservarea cărnurilor şi peştelui în gospodărie de: Teişanu, Ecaterina (Text tipărit)
Afumături : carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Ambalarea produselor alimentare de: Modoran, Constanţa; Modoran, Dorel (Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale de: Opriş, Ştefan (Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie de: Namestnikov, A.F. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola